Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 15 de desembre del 2014

CONCERT-ACTE LLIURAMENT 1r PREMI DE COMPOSICIÓ SOLFES DE LA MEDITERRÀNIA

És arribada l'hora. Després de pràcticament un any de comboi aquesta és la setmana del lliurament del 1r premi de composició Solfes de la Mediterrània.
Tota la il·lusió que hem posat tots els que participem d'una forma o altra en aquest projecte, s'ha vist recompensada amb escreix amb les obres que ens han aplegat. Felicitem als finalistes i els donem les gràcies a ells, i a la resta de compositors que han participat, per haver fet possible aquest projecte.
El diumenge, els amics, familiars, veïns i amants de la poesia i de la música, retrem homenatge a Joan Vicent Clar. Ho farem amb allò que ell tan estimava, la paraula poètica i l'art dels sons, amb melodies i harmonies creades per a tres dels seus poemes.
L'acte serà dirigit i conduït pel dramaturg, actor i director d'escena gandià Ximo Vidal.
Ara amics, un darrer esforç de difusió. Que ningú no es perda el concert-acte de lliurament del diumenge. Així que agrairem tota l'ajuda que ens doneu a difondre-ho.
Recordeu:

CONCERT-ACTE DE LLIURAMENT 
DEL
1r CONCURS DE COMPOSICIÓ

SOLFES DE LA MEDITERRÀNIA

DIUMENGE 21 DE DESEMBRE A LES 19'00H
CASA DE CULTURA DE TAVERNES.