Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

qui somTomàs Estornell Cremades
FLAUTA

Natural de Tavernes de Valldigna comença els seus estudis musicals tutelat per D. Eduardo Arnau Moreno. Continua en el Conservatori Superior de Música de València sota la direcció de Mª Dolores Tomàs Calatayud. Perfecciona amb el professor del Real Conservatori Superior de Música de Madrid D. Joaquín Gericó, i amb la professora del Conservatori Nacional de Paris Sra. Ida Rivera. Asistíx a nombrosos cursos amb professors com J.P. Rampal, Trevor Wye, Raymond Guiot, Pierre Ives Artaud, Robert Dick o Vicens Prats. En l’àmbit orquestral ha format part com a flauta solista de l’Orquestra de Tavernes de Valldigna, l’Orquestra Simfònica d’Alacant i actualment a l’Orquestra Simfònica de Castelló. Des de l’any 1990 és membre del Cos de Professors de Música del MEC, desenrotllant la seua labor docent en el Conservatori “Narciso Yepes” de Lorca, Conservatori Superior “Óscar Espía” d’Alacant, Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent i actualment al Conservatori “Josep Climent” d’Oliva. Forma part del “Seminari de professors de flauta de la Comunitat Valenciana”, en el qual treballa en la investigació i elaboració de material curricular dissenyat concretament per a l’aula de flauta. És autor de la col.lecció “Flautissim”. La seua vessant concertística està lligada entre altres a la pianista Pilar Sánchez Dehesa, al percussionista Joan Soriano i també al grup Llevant Ensemble.


Fermín Clemente
OBOÈ
Inicia els seus estudis musicals a la seva ciutat natal, Tavernes de la Valldigna, amb Eduardo Arnau, traslladant-se posteriorment al Conservatori Superior de Música de València. Assisteix als cursos organitzats per La Sommerakademie al Mozarteum de Salzburg. Ha col·laborat amb diverses agrupacions de cambra: Quintet Ciutat de Salamanca, Quintet Valba-Extremadura, Quintet López-Chavarri, Quintet Cuesta, etc, i amb agrupacions orquestrals: Orquestra Municipal de València, Orquestra Simfònica de València, Grup Instrumental de València, Orquestra Simfònica d'Albacete, Collegium Instrumentale de València. Exerceix la tasca docent al Conservatori de Música de Cullera (València)Sergi Perelló
CLARINET
Cursa els estudis de clarinet al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València. Participa en els cursos de perfeccionament al Mozarteum de Salzburg. Així mateix assisteix a cursos amb els professors Enrique Pérez, Eric HoeprichBertram Egger, David Campbell, José Vicente Herrera i Juan Vercher. Actualment és professor de clarinet al Conservatori Professional "Tenor Cortis" de Dénia.


Rafa Grau
FAGOT
Natural de Tavernes de la Valldigna. Inicia els estudis musicals a l'Escola Elemental de Música d'aquesta localitat amb el professor Julio Pallás. Posteriorment ingressa al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València, on  completa els seus Estudis. Ha col·laborat amb l'Orquestra "Teatre Nou Apol·lo" de Madrid, l'Orquestra "Ciutat de Granada" i l'Orquestra "Reina Sofia" de Madrid. Actualment és professor de fagot al Conservatori Professional "Tenor Cortis" de Dénia.

Josep Antoni Alberola
TROMPA
Estudià al Conservatori Superior de Música de València, i, posteriorment, al Conservatori Reial de La Haia i al Sweelinck Conservatorium d'Amsterdam. És doctor en filosofia per la Universitat de València. Ha estat membre de l'orquestra holandesa Nacional Jeugd Orkest. A Espanya ha col·laborat amb diverses orquestres: amb l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, Orquestra de Còrdova i l'Orquestra Simfònica de Galícia. A Alemanya ha col·laborat amb la Filharmònica des Schleswig-Holstein. En l'àmbit de la investigació musicològica ha publicat i participat en diversos llibres, així com amb articles en revistes especialitzades i comunicacions en congressos. Actualment és professor de l'IES "Gregori Maians" d'Oliva. A l'octubre del 2010 guanya el premi literari Ciutat de Xàtiva.