Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 20 d’abril del 2015

QÜESTIÓ D'ACTITUD

El dijous dia 30 estrenem al teatre Serrano, juntament amb la companyia de teatre Lalalà l'obra escrita per Mariano Lloret Qüestió d'actitud.
Un projecte completament nou per a noslatres. Una representació teatral on la música en forma part, però sense que entre en la tipologia dels musicals.
Per descomptat que és un repte. Allò de trencar amb el que per a nosaltres és el normal, la forma d'estar a l'escenari, el paper que desenvolupa la música, la interacció en un contingut dramàtic,... un repte que afrontem amb il·lusió, que ens serveix per explorar les possibilitats expressives i creatives del grup, i, sobretot, i en última instància és el que realment compta, ens ho passem bé i gaudim d'allò que fem. Si no fóra així, difícilment podríem fer que el públic es divertisca o gaudisca de la música, si nosaltres mateix no ho fe..
Una altra part ben important, però no dir la principal, és poder treballar amb la gent de teatre, i concretament amb la companyia Lalala Teatre i amb Mariano Lloret, que ha escrit uns textos realment brillants i divertits.
Serà el dijous 30 a les 21'00h al teatre Serrano de Gandia.