Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 1 de setembre del 2014

OBRIM LA TEMPORADA 2014-2015.

El propassat dia 16 d'agost, festivitat de Sant Roc gloriós, com és tradicional donarem per tancada la temporada i obrírem la següent. Però com ens hem agafat unes petites vacances al blog durant aquest mes d'agost, encara no us havíem avançat res. 
La propera temporada arranca amb dos projectes que portem entre mans des de fa temps, i que conclourem aquesta tardor. Durant el mes de juliol vàrem enregistrar la música del programa de més èxit de tots els que tenim en cartell, l'Entartete Musik. En aquest moments ens trobem en la fase de postproducció. el CD va prenent forma i ens té ben il·lusionats. Encara no tenim concertades les presentacions, però en farem i us les anunciarem. Per descomptat, hem enregistrat la música, però també els poemes, que per cert us encaterinaran tal i com els recita l'amic Ximo Vidal. Per cert, una producció completament Valldignenca!
Solfes de la MediterràniaI Les Solfes de la Mediterrània, el concurs de composició que coordinem i que organitza l'Ajuntament de Tavernes, ens tindrà ben acomboiats durant tota aquesta tardor. Estem ben il·lusionats d'anar provant les obres que ens envien els compositors, que de segur van a ser magnífiques i posaran al jurat en un bon compromís. A més, ens sentim ben orgullosos de poder retre homenatge al poeta de la Vall Joan Vicent Clar.
Però ací no acaba la cosa, clar està. Tenim entre mans dos projectes relacionats amb la dramatúrgia, un d'ells és un projecte propi. No podem estendre'ns, l'un per tenir-lo encara en bajoqueta, i l'altre per no dependre de nosaltres i no haver-se fet públic encara. Però ja els dedicarem més d'una entrada al blog!
I sobretot allò que més ens agrada, els concerts. Tenim diverses actuacions concertades, i, ara la sorpresa! una d'elles és a Itàlia! Si no hi ha cap entrebanc, a principis del 2015 estarem a terres italianes amb l'Entartete Musik. Malgrat que tots els components del Llevant Ensemble tenim experiència internacional, tant amb agrupacions locals com estrangeres, és la primera vegada que viatgem junts més enllà de la Jonquera.
Encetem una nova temporada prenyada de projectes i d'il·lusions que pretenem compartir amb vosaltres. Com deia el filòsof i melòman alemany F. Nietzsche, la vida sense música seria un error, exagerava, però tanmateix, què seríem sense música?