Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 2 de març de 2015

NOVA EDICIÓ DEL CONCURS SOLFES DE LA MEDITERRÀNIA

El divendres 6 a les 19'30h tindrà lloc l'acte de presentació de la segona edició del concurs de composició Solfes de la Mediterrània. Ben contents i ben pagats que estem! aquest projecte és uns dels combois que més il·lusió ens fa i que més hem treballat. Potenciar la creació de noves composicions en valencià no és qualsevol cosa per a nosaltres. Així que novament els participants hauran de posar música a tres poemes en valencià.
La darrera edició va ser tan satisfactòria, que tots els que estem involucrats al projecte hem pensat que era convenient repetir el format de quintet de vent més cantant. 
Durant l'acte interpretarem la composició de Víctor Vallés guanyadora de la darrera edició. Així que tots aquells que vau estar al concert de lliurament dels premis podreu tornar-la a escoltar. I tots aquells que no vau tenir oportunitat, ara és la vostra!
Des del Llevant Ensemble volem mostrar públicament l'agraïment a l'Ajuntament de Tavernes, concretament al Departament de Cultura i al personal de la Casa de la Cultura per haver fet seu aquest projecte.
El poeta o la poeta per aquesta nova edició torna a ser un valler o una vallera. És que tenim casa reblida d'artistes!  
No anem a avançar totes les novetats d'aquesta edició. Us convidem a què el divendres acudiu a l'acte de presentació.Tindrà lloc a la Casa de Cultura de Tavernes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El o la poeta, no cal afegir la -essa.

Una poeta

Anònim ha dit...

L'hora és a les 19.00 com diu el cartell, o a les 19.30, com dieu en el blog?

Llevant Ensemble ha dit...

Gràcies per la correcció. A les 19'00h com diu el cartell, altre error nostre, ara ho corregim.
Gràcies

Anònim ha dit...

El cartell publicat al blog és el de la primera edició.

Llevant Ensemble ha dit...

El cartell és de la 2n edició, és molt semblant al de la 1ª, però no igual. Per cert, vam cometre un error, la presentació del divendres és a les 19'30, com a apareix a la programació de la Casa de Cultura. Disculpeu!