Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 16 de desembre del 2013

fotos dels darrers concerts: Entartete Musik i Zappa

El propassat dia 8, vàrem estar en Tavernes amb l'Entartete Musik. Per a nosaltres, per una sèrie de circumstàncies, una vetlada molt especial. Entre el públic molts amics, però un d'ells, Rubén Chover, excel·lent fotògraf, ens va fer unes fotos realment boniques que volem compartir amb tots vosaltres. Tots els programes que tenim o hem tingut en cartell són importants per a nosaltres, però l'Entartete Musik és especial, i sembla que per a vosaltres també, és el que més ens demanen i que desperta emocions més fortes. 

Com podeu comprovar a la imatge, en els darrers concerts hem incorporat atrezzo de l'època.













Un foto realment bonica, amb la imatge d'Ilse Weber al fons.


                                                
 
 























Aquestes altres no tenen res a veure amb les anteriors. Són del concert que vàrem fer el darrer dissabte a la Sala Russafa de València. Estan preses amb els telèfons d'alguns del espectadors que ens les han passades. Valguen com a testimoni del concert homentage a Zappa en els vint anys de la seua mort. Amb nosaltres van participar Manuel de la Fuente, gran estudiós de Zappa, i Paco Mifsud "el Maltés".















Per cert, el dissabte va ser el dia de la Valldigna Power a la Sala Russafa, unes hores abans d'actuar nosaltres varen actuar els amics de la Pop.

















                                                                                              
                                                                                          




    

2 comentaris:

TdlH ha dit...

Cagu'en SOS! Quan serà la pròxima frankzappâ? No vos han llogat pâs concerts d'hivern de Cullera?

Unknown ha dit...

De moment de Zappa no, encara que com açò va com va, de hui per a demà pot eixir alguna cosa. Es que si Zappa s'interpretara més i fóra molt conegut, açò seria un país normal, no hi hauria corrupció, els polítics serien honestos, el sistema educatiu seria diferent, la premsa... però no estem al cas, així que continua sent minoritari,