Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 7 d’abril del 2014

El nostre homenatge a V. Andrés Estellés a Tavernes

Tots els programes que tenim en cartell, per unes raons o per unes altres, són especials per a nosaltres. Però un dels que més ens estimem és ELS SONS DE LES MERAVELLES que interpretarem el proper dia 23, dia Sant Jordi, patró dels valencians abans que ho fóra Sant Vicent. El nostre particular homenatge al gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés.
Comptarem amb la participació del nostre amic Ximo Vidal, que recita Estellés per aborronar-se!
Uns poemes tan sensuals com els del poeta del Forn del Sol, mariden formidablement amb la música. Si hi ha un poeta valencià que es deixa musicar aquest és Estellés.
Podeu veure el cartell que hem preparat, i us preguntareu per què el llibre que hem utilitzat està descolorit i fins i tot tacat per l'ús. Volíem utilitzar aquest i no altre. És una primera edició del Llibre de les Meravelles, regal del poeta al pare d'uns dels membres del Llevant Ensemble. El darrer poema del recital/concert, que porta per títol de País Valencià, és un inèdit d'Estellés, també regal del poeta.
Per moltes raons un programa ben especial.
Ah, entre les composicions interpretarem un arranjament del m'aclame a tu musicat per Ovidi Monllor.