Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dissabte, 20 d’agost del 2011

Estadística del Blog

Estimats amics,
Dilluns vàrem començar aquest blog, quasi una setmana després tenim 211 visites. No som entesos en aquestes coses i no sabem si són pocs o molts, però el que sí sabem és que en són molts més dels que ens esperàvem. 
D'aquestes visites 169 són des d'Espanya, 23 dels Estats Units, 3 de França, 2 del Regne Unit i 1 des d'Alemanya. Ens sorprenen les visites des de l'estranger.
Des del punt de vista del contingut del blog, l'article d'opinió "Després del crash" ha sigut el que més ha interessat als visitants. I, pel que podem anar comprovant, l'article que hem penjat hui (l'editorial de l'Scherzo) sembla que també interessa. Amb que deduïm que els articles semblen que agraden. Ens comprometen a fer-ne un de collita pròpia cada deu dies més o menys, i penjar aquells que trobem interessants.
Hem pensat en fer enquestes, ens ajudaran a conèixer la vostra opinió sobre alguns temes.
Per concloure, només animar-vos a participar afegint comentaris, i així obrir debats que segur seran productius per a tots.
La pròxima setmana hi haurà poca activitat al blog, estarem uns dies de vacances.