Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 10 de setembre de 2012

II temporada Llevant al Raval: dates i programa!!: Fuster, Rota i Zappa

Amics i amigues, 
ja tenim enllestida la II temporada LLEVANT AL RAVAL. Hem intentat confeccionar uns programes atractius, i com sempre, amb lligams amb altres arts. Els programes són els següents:


Joan Fuster
FUSTERIADA. 
Una xarrada/concert sobre Joan Fuster i la seua relació amb la música. Comptarem amb la inestimable col·laboració de l'amic Isidre Crespo (estudiós de l'obra fusteriana, i en especial dels seus escrits sobre música)


Nino Rota
NINO ROTA PER AL CINEMA. 
Programa amb música per a pel·licules del compositor italià Nino Rota. Sonaran bandes sonores de pel·licules de F. Fellini (La Strada, 8 1/2, Amarcord), F. F. Copolla (El Padrí) i L. Visconti (el Gatopardo), entre altres.Frank Zappa
ZAPPA. 
Sabieu que Frank Zappa és un dels compositors clàssics més important del segle XX als EUA? Doncs en aquest concert podreu saber per què. I a més alguns arranjaments d'algunes de les seues cançons.


Dates:

FUSTERIADA: 9 de novembre

NINO ROTA PER AL CINEMA: 1 de Febrer

ZAPPA: 19 d'abril.

A més, activitats paral·leles.
I com sempre al Teatre del Raval, on esdevenen els miracles.