Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 19 d’agost del 2013

Per sant Roc vida nova

Com tots els anys el dia de Sant Roc gloriós tanquem la temporada i obrim la següent. És el moment de balanç i de tancar definitivament el pla de treball de la temporada següent.
Amb tretze concerts concerts, a més d'altres activitats, podem estar ben satisfets de com ha anat aquesta temporada 2012-2013. Segurament hom podrà opinar que no és una gran quantitat d'actuacions, però si ens fixem en "com està el pati" podem respirar ben tranquils. Però no està en el nombre, sinó en la diversitat d'espais i "públics" diferents on hem desenvolupat l'activitat el que fa interessant la temporada que tanquem. I no és casualitat, és un dels objectius que tenim marcats.
De tots els programes que mantenim en cartell, continua sent l'Entartete Musik el que més ens demanen. Precisament el dijous, el dia abans de Sant Roc, vam estar a Altea amb aquest programa. La música, els poemes i les històries que hi ha darrere són tan impressionants i emotives que fan de l'Entartete Musik un programa molt especial.


No podem deixar de fer esment del Teatre del Raval, allà on ocorren els miracles. Tots sabem que tanca. Tots sabem de la desfeta cultural que significa. Tots sabem que a tots ens dol. Tots ens solidaritzem amb la bona gent de Pluja. Tots vam dir la nostra quan varen fer públic que tancava. Tots ens tiràrem les mans al cap. Tots callem ara i ho vegem com una cosa d'un passat que s'allunya. Trist, però així sembla ser aquesta societat nostra. 
I per a la propera temporada? ja tenim enllestits els nous programes amb els seus corresponents cartells. Com sempre la interdisciplinarietat serà un dels trets característics. En el primer post de setembre els donarem a conèixer. De moment us presentem el nou logo del grup, ja ens comenteu si us agrada o si creieu que s'ha de canviar alguna cosa. Comenteu-ho amb confiança, sabem que els que ens seguir sou gent de bon gust.