Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 18 de febrer de 2013

Pròxima parada: Tavernes

El proper divendres el Llevant Ensemble estarà a Tavernes. Concretament a les 19'30h a l'auditori de la Unió Musical.
http://1.bp.blogspot.com/_BG-_PK_s45E/TOQQdm8VGdI/AAAAAAAABUw/zgEKVIl051c/s1600/foto+valldigna+general.jpgSembla una paradoxa, però en aquest País les coses van així. La majoria dels "llevantiscs" som i vivim a la Valldigna, i mira per on, és possiblement on menys hem actuat. De fet, només ho hem fet en una ocasió, concretament a Tavernes, ja fa anys, un dissabte per la vesprada que retransmetien un València-Barça, podeu imaginar l'aforament. 
Però sembla que les coses van canviant, al menys a Tavernes. Aquest divendres estarem al "matadero" interpretant música de Dubois, Françaix, Auric i Rota. Òbviament ens fa molta il·lusió tocar a casa, a qui no? 
A més, per a la propera primavera estarem altra vegada per Tavernes amb la música de Frank Zappa. En aquesta ocasió l'organització del concert corre a càrrec de l'Ajuntament.
Una reflexió. A la Valldigna ens vanagloriem de la gran quantitat de músics que hi han, professionals i amateurs, i podem fer-ho! Però al marge dels concerts de les bandes i les corals amateurs, quants concerts de música clàssica de grups professionals s'han fet en els darrers dos o tres anys? Sense tenir en compte aquest gran fracàs econòmic, de públic i d'organització que és el festival de música que organitza a l'estiu la fundació Jaume II amb els dits d'una mà ens sobra per a comptar.