Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dijous, 28 de març del 2013

Entartete Musik a Oliva i Tavernes

Els propers mesos interpretarem diverses vegades el programa que tenim dedicat a l'Entartete Musik. Concert dur des del punt de vista emotiu, però també per l'exigència tècnica que requereixen algunes de les obres.
Quan decidírem dedicar un programa a aquest tema, amb una part central dedicada a músics i poetes morts a camps d'extermini, pensàvem que la duresa de les històries i la càrrega emotiva que comporta la interpretació d'algunes de les obres, possiblement era excessiva i espantara sobretot als programadors. Però la reacció va ser i és la contrària a la esperada. La conscienciació del públic assistents als concerts, la bellesa de la música i els poemes, l'emoció, conèixer unes històries tan extremadament brutals i ensems actituds tan tendres fan aquests concerts molt especials. El pitjor i el millor de la condició humana. I contràriament al que esperàvem és un dels programes que tenim en cartell més sol·licitat.
El primer dels concerts serà el dia 12 al Teatre Olímpia (Oliva).