Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dijous, 18 d’abril del 2013

Els nostre mecenes

Demà tancarem la II Temporada Llevant Al Raval. Des del blog volem mostrar el nostre agraïment a tots aquells que d'una forma o una altra ens heu ajudats. Si un para a pensar-ho realment són molts!
Però en especial volem fer menció dels nostres mecenes. Que ahí estan cabuts que cabuts recolzant la cultura. Sí, cavallers, recolzant la cultura i de forma desinteressada. Sense cap llei de mecenatge -citar-la ja és motiu suficient per fer una ganyota o senzillament fer un acudit i riure'ns- només pel gust d'implicar-se en un projecte cultural. 

De sobra coneixeu a Iniciatives Culturals, una empresa, que com ells mateix expliciten proposen una "manera diferent de viatjar". Ens apropen a les diferents vessants del nostre patrimoni i el d'altres contrades. Una oferta de viatges, d'oci, que s'allunya de les ofertes tradicionals.


Alverlamp, que fent com qui no fa, i des de la Safor, exporta els seus productes fins l'altra punta del món. Fins Madagascar, per exemple. Una empresa que des de la Valldigna aposta per la investigació i la innovació en els seus productes.

I que anem a dir de la gent de Pluja Teatre! tot el que diguem quedarà curt. Són amics, però ens són mestres per a tots aquells que ens estimem la cultura i fem d'aquesta el nostre ofici. La gent de la Safor hauríem d'estar ben orgullosos de comptar amb una companyia de teatre i amb una gent com aquesta. 




Gràcies a tots. I per a tancar aquest post us avancem una de les obres que podreu escoltar demà, la mítica Black Page 2 de Frank Zappa, enregistrada el darrer diumenge al concert que oferírem a Tavernes.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'he pres la llibertat d'enviar aquest tema de Black Page 2 a Discopolis, Radio 3,perquè trobe que mereix la pena d'ésser transportat per les ones. Molt bo el concert a Tavernes, una mica carregat de diàleg, encara que no ve mal assabentar-se de coses que s'hi diuen i m'eren noves a propòsit de la biografia de F. Zappa.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies.