Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dijous, 11 d’abril del 2013

músiques que podreu escoltar aquest cap de setmana

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZQ61OnzqdZZQbhOAKg032k65mB3nFPXLGKuEIRTC2O82Pg-w3i7fpXUDi99TRmedGThBUuhz-Jz9nvdCiHK4GF_6IE3gC3aSuTVOukUi5MCw0ge7I5Vg1dpcCss8HHl1UpZorgk8Qn8U/s1600/CARTELL+ENTARTETE+OLIVA.jpegDemà divendres estarem al teatre Olímpia d'Oliva, a les 21'00h, com molts ja sabreu. És un acte organitzat per l'associació Progrés i Solidaritat, on interpretarem el programa que tenim dedicat a l'Entartete Musik.
Entre les composicions que interpretarem s'inclou un arranjament fet per nosaltres mateix de l'òpera Brundibar. Aquesta està pensada per ser interpretada per xiquets. Brundibar va ser representada al gueto de Terezin, les autoritats nazis van enregistrar una de les representacions per difondre-ho com a propaganda, per a dir "xe, mireu que bé que estan". Hi ha que ser miserables, i més sabent quin va ser el final de la major part d'aquells xiquets. Aquest és el vídeo:


Ací un fragment de l'arranjament que hem fet


Al nostre concert tanquem Brundibar amb la melodia i la declamació de la cançó d'Ilse Weber, Wiegala


I el diumenge 14 a les 20'00 estem a Tavernes amb la música de Zappa. També el 19 al Teatre del Raval de Gandia. Una de les sorpreses és que hem traduït una cançó, quina? pennis dimension que l'hem deixada com la mida del piu. El vídeo que heu pogut veure en la xarxa, és un fragment de la cançó How could I be such a fool.


Al concert, hem inclòs aquesta cançó, que com bona part dels treballs de Zappa, parla d'un problema "nacional"

Us esperem!