Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 15 d’abril del 2013

Aquest divendres Zappa al Teatre del Raval

El proper divendres tancarem la II temporada Llevant al Raval, i l'acabarem amb una "mascletà", amb el programa que dediquem a Frank Zappa. Frank no deixa indiferent, per la seua música, per la seua personalitat, pel seu pensament i activisme cívic. 
Per ser sincers, haver estat treballant la música de Zappa i haver estat informant-nos sobre ell ens ha marcat molt més que altres programes. Són aquelles coses que passen només amb personatges tan genials i amb una capacitat creativa tan gran. De fet, fins i tot un membre del grup està vivint una mena de metamorfosi! Si no us creieu mireu la foto.

A més, amb aquest concert volem donar suport, i no únicament pecuniari -que també-, al Col-lectiu Öbertament, com a mostra d'agraïment col·lectiu per la gran tasca que realitzen amb la gent de la comarca. En uns temps d'un individualisme i un meninfotisme tan ferotge, gent com la del Col-lectiu ens ensenyen que aquest món ha de trescar per altres sendes, que la humanitat ha de ser humana, no un grapat de consumidors autòmates. I que més humà que l'art, la creativitat? Des d'ací el nostre nostre homenatge.


Com és el darrer concert de la temporada ho acabarem com de costum, els veterans ja sabeu que volem dir. 
Bé, per tancar aquesta entrada un vídeo que hem preparat per publicitar el concert: