Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 6 de maig de 2013

El darrer dissabte a la Casa Calba

https://si0.twimg.com/profile_images/1387204677/facebookthumbnail.jpg
Dissabte estiguérem a La Casa Calba amb el programa Entartete Musik. Per a nosaltres una vetllada memorable. No són els grans edificis, la gran parafernàlia institucional, les produccions costoses, el glamur d'una elit social empolainada d'hipocresia i esnobisme el que cerca la música i els músics, al menys nosaltres. És la complicitat, el gaudi estètic, la comunicació, els sentiments compartits, etc. I cal ben poca cosa, només fer música i recitar poesia acompanyats de gent que en gaudeix, establint-se un diàleg d'emocions entre els intèrprets i els espectadors. És això el que feu del concert del dissabte un concert especial. 
Com en cadascuna de les vegades que interpretem aquest programa, ho dediquem a la memòria de tots aquells que han patit la barbàrie del nazisme i el feixisme.
Volem agrair públicament la invitació de la gent de La Casa Calba per a participar en el festival Lletr3s. I animar-los a perseverar en la tasca que porten endavant. Us adjuntem el programa de mà.