Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dijous, 9 de maig de 2013

L'any Estellés i un vídeo increïbleEnguany es celebra l'any Estellés. El Llevant Ensemble, des de la temporada passada, posa dalt dels escenaris un programa dedicat al poeta del Forn del Sol. La poesia d'Estellés casa magníficament amb la música. La musicalitat dels versos estellesians fan realment fàcil la tasca de recercar o composar música que potencie el seu missatge. Bona mostra és la quantitat de cançons de diversos estils que s'han composta per a la celebració, algunes d'elles realment interessants.
Malauradament, dels concerts/recitals de Els Sons de les Meravelles no hem fet cap registrament, ni de so ni de vídeo. 
Volem penjar ací al blog un vídeo ben especial. No és música, però com si ho fóra! Un poema recitat amb un fons de música. Res del que hem pogut escoltar d'abans de l'any Estellés i durant aquest any, pot comparar-se amb Ovidi recitant Els Amants, senzillament immens. Amb nosaltres ho recità Ximo Vidal, que tampoc es quedà arrere!