Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

divendres, 26 d’agost del 2011

El típic missatge de facebook per als músics

Últimament sovintegen aquest tipus de missatges al facebook. Per a què serveixen? al menys per a demostrar el malestar de molts de nosaltres que hem fet de la música el nostre ofici. No és el menyspreu, ni sentir-se insultat, és el comprovar la ignorància i la manca de cultura el que ens fa que ens caiga el món als peus, sobretot quan açò és dóna amb algun responsable polític en l'àrea de cultura.
"A mí me gustaría que a un abogado o a un médico, arquitecto o ingeniero...le dijeran: Doctor, venga y atienda este caso, no hay dinero pero ayuda a promocionarse y a darse a conocer; agradezca el espacio y la oportunidad. Hay gente que piensa que la Músic...a no es una profesión, sino un hobbie y que todos los músicos son ricos, no comen ni pagan servicios, por eso sólo necesitan promoción. Si eres Músico o amas la Música, cópialo y pégalo en todos lados".

1 comentaris:

J. Lluís Alberola ha dit...

LA MANCA DE CULTURA ENS GOVERNA. NO CAL DIR RES MÉS.NOSALTRES GAUDIM, ELLS NO. UN POC DUR PER AQUESTES PERSONES. SALUT I LLIBERTAT!!!