Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dijous, 8 de novembre del 2012

Programa de la FUSTERIADA

Demà divendres dia 9, al Teatre del Raval presentem la FUSTERIADA. Ací teniu el programa de mà. Com podreu comprovar, tenim, a més de les sàvies paraules d'Isidre sobre Fuster, un ramellet de músiques delicioses i emfàtiques que diria el de Sueca. 
Recordeu que es un acte obert als comentaris i preguntes del públic, així que animeu-vos, que com deia Felip Pedrell "de música en sabem poc, i el poc que sabem ho sabem entre tots".
















3 comentaris:

Jesus Eduard Alonso i López ha dit...

Enhorabona pel concert a tots. Una bona idea la de recordar el pensament punyent de Fuster en relació a la música. Tot i això, o precisament per això, a mi m'hagués agradat una lectura directa dels textos de Fuster, sempre esmolats i colpidors, (potser a través d'un lector-teatrer) més que no un recorregut erudit.
Ànims, endavant i gràcies per la vostra música.

Unknown ha dit...

Gràcies per haver vingut al concert, Jesús. El que dius era una de les possibilitats que ens vam plantejar, però el volum dels escrits fusterians sobre música i la varietat ens va fer pensar que possiblement era millor donar una visió general.

Jesus Eduard Alonso i López ha dit...

Fins l'altra, i gràcies de bell nou, per la bona música i la passió que hi poseu.