Des de la Safor música, música, música i més música... poesia, poesia, poesia i més poesia... debat, idees, assaig i més debat, més idees i més assaig, ... però sempre amb música

dilluns, 22 d’abril del 2013

Cabòries al voltat de Zappa al Teatre del Raval. Més Fotos i vídeos

Amb el programa dedicat a Frank Zappa tancàrem el passat divendres la II Temporada Llevant al Raval. Era el tercer concert en huit dies que féiem, i amb programes diferents. Hom podria pensar, i amb raó, en una certa saturació i cansament. Però no. Per què? perquè la música de Zappa és molt singular i estar dalt de l'escenari del Raval per a nosaltres és molt especial. A més, part de la recaptació del concert estava destinada a ajudar als amics de Col-lectiu Öbertament.
Des d'un principi estàvem convençuts que dissenyar un programa amb música de Zappa anava a donar bon resultat. Però hom no pot saber-ho segur fins el primer concert. La sorpresa ha sigut que no sols funciona, sinó que el públic ens transmet un entusiasme que ens emociona. Al vídeo que hem anat penjant a les xarxes de Black Page 2 podeu escoltar la reacció del públic al final de l'obra. Això val tots els diners del món! almenys per aquests músics saforencs.
Un dels aspectes més interessants del programa era la inclusió d'una sèrie de composicions de "música clàssica contemporània" -disculpeu l'etiqueta tan pedant- i com aquestes sorprenen gratament al públic. Públic que la major part no haguera acudit a escoltar música contemporània -no ens enganyem!- però que després del concert ens comentaven que realment els havia captivat. Com a mostra pengem ací l'enregistrament en viu de Naval Aviation in Art?



Deixem ací també unes fotos del backstage. Com les hem fetes amb els mòbils han eixit com han eixit, però podreu copsar quin és l'esperit del grup.
Josep Antoni i el gran Paco Mifsud, "El Maltés", aclarint la veu



muntant


què estaria explicant, senyor?!
El de darrere, el de darrere...
l'staff complet




2 comentaris:

TdlH ha dit...

Redell, el Maltés 'ixe està en tots ês sarãos! Estic pensant jo ara... tot açò té alguna relació & aquell Grup de Mares Esportives?

Unknown ha dit...

És que eixe Maltés és molt gran! i més cantant la "mida del piu" en valencià. Açò no té res a veure amb Mares Esportives, però per mares i per esportives són benvingudes.